Mastervolt mobile

Koffie op locatie

De Jong Technovaria - Stroom op Maat heeft onlangs een flexibele koffieservice voorzien van Mastervolt Independent Power.

In geval van een calamiteit, staking of demonstratie is de firma FlexCafé uitgerust om een volledige koffie uitgifte, waar dan ook in Nederland, op locatie te verzorgen. Onafhankelijk van water of een stroomaansluiting wordt dan zo’n “Mobile Koffie Service” met een capaciteit van een paar honderd tot wel  duizend koppen koffie van goede kwaliteit ingezet. FlexCafé heeft daarvoor één VW.Caddy en meerdere elektrisch aangedreven bakfietsen met zo’n koffie installatie.

De Jong Technvaria heeft om dit te realiseren een configuratie gemaakt van in totaal 800Ah aan accucapaciteit en 2.5kW elektrisch vermogen. Door toepassing van 4x de Mastervolt AGM 6V-400Ah accu en de Mass Combi 12/2500/100 kan onafhankelijk in voldoende stroom worden voorzien. Eenmaal terug op de thuisbasis worden de accu’s weer herladen, gewoon via netstroom. Met het Masterview paneel in combinatie met de Mastershunt 500 weet de gebruiker exact wat de conditie van de accubank is.

http://www.dejongtechnovaria.nl/