Mastervolt marine

Nieuwe distributeur: Technautic

Per 5 september 2011 heeft Mastervolt, fabrikant van stroom aan boord en elektrisch varen systemen, Technautic toegevoegd aan haar wereldwijde netwerk van distributeurs.

Technautic, Nautisch leverancier van technische producten waaronder boegschroeven, elektrische ankerlieren, boilers en navigatie apparatuur is een ideale partner voor  Mastervolt en completeert als groothandel het distributiekanaal voor met name de watersportwinkels, werven en installateurs.

Met name de hoge graad van specialisatie en de aanwezigheid van goed geschoolde adviseurs in de binnen- en buitendienst met meerjarige ervaring in de watersport was doorslaggevend voor de samenwerking met Technautic. Deskundigheid en specialisatie gaan hand in hand bij Technautic. Daarnaast voegt Technautic met haar uitgebreide, over het hele land verspreidde dealer netwerk een enorme beschikbaarheid van Mastervolt toe.

Mastervolt completeert op haar beurt het uitgebreide Nautische assortiment van Technautic. Hierin waren reeds de producten van BEP Marine (schakelpanelen, accuschakelaars en ultrasone tanksenders)en Marinco (walstroomaansluitingen) opgenomen, zusterbedrijven van Mastervolt sinds de overname door Actuant in 2010.

Mastervolt en Technautic spreken dezelfde taal. Beide bedrijven hebben kwaliteit, service gerichtheid en vernieuwing hoog in het vaandel staan en kijken uit naar een nauwe samenwerking.

Afbeelding:
Van links naar rechts – Cees Kopper (Technautic), Pieter Eggermont (Mastervolt General Manager Benelux) en Peter Wayper (Directeur van Technautic)

Contact gegevens Technautic:
Technautic B.V., Industrieweg 35, 1521 NE Wormerveer
Telefoon: +31 (0)75 647 45 45. Fax: +31 (0)75 621 36 63
Email: info@technautic.nl
www.technautic.nl

Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met:
Mastervolt International BV, Snijdersbergweg 93, 1105 AN Amsterdam, The Netherlands
Telefoon: +31 (0)20 34 22 100.  Fax: +31 (0)20 69 71 006
Email: info@mastervolt.com 
www.mastervolt.com