close

close
Home / Nieuws / Mastervolt en Super B bundelen hun krachten

Mastervolt en Super B bundelen hun krachten

Mastervolt en Super B delen met trots de samenwerking om de beste Lithium Ion accu’s en systeemoplossingen op de markt te brengen. In eerste instantie zal de samenwerking tussen deze twee Nederlandse bedrijven zich richten op de integratie van Super B's nieuwe Epsilon lithium ijzerfosfaat 12V 90Ah / 1200 Wh accu met de eersteklas energiesystemen van Mastervolt.

Epsilon, de vijfde generatie Lithium van Super B, is het resultaat van hun toegewijde ontwikkeling van moderne, veilige en efficiënte Lithium accu’s. Mastervolt maakt dit aanbod compleet met top-line energiesystemen, bestaande uit o.a. acculaders, omvormers en digitale schakelsystemen. Door deze krachtige combinatie kan iedereen, bedrijf of individu, die op zoek is naar de uitstekende kwaliteiten van lithiumtechnologie, een gewenste oplossing vinden. Via een winkel of een ervaren installateur, op elke locatie ter wereld.

De samenwerking maakt deel uit van de Mastervolt strategie om een meerwaarde te leveren door middel van samenwerking en integratie met andere toonaangevende merken in haar sector. Ton de Winter, CEO Mastervolt, is ervan overtuigd dat het een grote synergie zal brengen: “Super B heeft een geweldig product ontwikkeld met hun Epsilon accu, die superieure Lithium ijzerfosfaat-technologie combineert met geïntegreerd accumanagement, wat veiligheid en gebruiksgemak garandeert. Met zijn capaciteit en grootte past de Epsilon uitstekend in onze huidige serie Lithium Ion accu’s, waardoor wij een nog uitgebreider aanbod bieden naast de bestaande MLS en MLI Ultra serie. De integratie van deze accu in een Mastervolt systeem zorgt voor een optimale, lichte energieoplossing voor elke elektrische toepassing. Onze distributie- en servicekanalen, geholpen door Amperian ons connectivity platform op afstand, zullen ervoor zorgen dat klanten wereldwijd zonder nadenken ‘the power to be independent’ ervaren.”

Blij om te zien dat onze Epsilon wordt geïntegreerd in Mastervolt systemen, zegt Tim Tiek, CEO Super B: “Mastervolt heeft hun omvangrijke expertise in energiesystemen bewezen in diverse markten. Wij zijn ervan overtuigd dat hun systeemkennis en onze accu een perfecte combinatie is om klanten het gevoel te geven ‘in charge’ te zijn. De Super B Epsilon is erg populair door zijn aanzienlijke gewichtsvermindering, enorme energievoorraden en stabiele spanning, zelfs bij extreme belastingen. Door gebruik te maken van geavanceerde chemie en systeemontwerp, biedt de accu veel power voor volledige vrijheid onderweg. De distributiekanalen en systeemkennis van Mastervolt helpen ons om klanten over de hele wereld een veilige, betrouwbare en lichte energieoplossing te bieden."