close

close
Home / Nieuws / Power Products Mobile Solutions richt zich op de automotive industrie

Power Products Mobile Solutions richt zich op de automotive industrie

Deze nieuw opgerichte divisie past binnen Mastervolt’s ambitie om complete elektrische oplossingen te leveren voor de mobiele markt. Een nieuw sales team zal onder de naam Power Products Mobile Solutions deze markt gaan bedienen.

           


Mastervolt biedt een ruim productaanbod uit het portfolio van moederbedrijf Power Products LLC. Naast de vertrouwde Mastervolt producten leveren wij ook producten van Ancor, BEP, Blue Sea Systems en CZone. Gecombineerd met een uitstekende service biedt Mastervolt brede en complete  elektrische oplossingen voor mobiele toepassingen.

De oprichting van deze divisie is de volgende stap in de ‘mobiele’ markt. Recent hebben wij een Power Products Mobile Solutions catalogus uitgebracht en uiteraard een bijbehorende website gelanceerd. Naast verdere ontwikkeling van ons productaanbod voor mobiele toepassingen, zoals de Lithium Ion MLI-E 12/1200 en de DC-DC lader, versterken wij hiermee onze positie als betrouwbare partner voor de mobiele markt.

Het sales team gaat zowel de professionele als de recreatieve mobiele markt bedienen onder leiding van Martin Friedrich. Deze ervaren automotive sales engineer zal het Europese team aansturen, bestaande uit accountmanagers en technisch accountmanagers. Ieder teamlid is naast deskundig ook op de hoogte van lokale ontwikkelingen in de mobiele markt in Europa.

Voor meer informatie over deze nieuwe business unit, de toepassingen en een overzicht van alle producten van de verschillende merken, zie powerproducts-mobile.com

Referenties:

VW Crafter Special Command Unit

Mercedes sprinter RV